Uus raamat lõpuks valmis!

posted in: Personaalne, Raamat | 1
Vana raamat uues kuues!

1992. aasta 6. aprillil sain ma kümme aastat vanaks ja pidasin kodus kartulisalati ja viineritega sünnipäeva. Eesti krooni tulekuni oli jäänud veel loetud kuud ja valuutapoe letid olid juba välismaisest kaubast lookas. Millest muidugi polnud eriti kasu, kui Sul seda valuutat ei olnud…

Kui külalised olid koju läinud, hakkasin kingitusi lahti pakkima ja muude asjade seast leidsin ühe raamatu, mis muutis mu elu. Tegu oli 1991. aastal trükitud raaatuga “Miljonid ei millestki”. Alustasin lugemisega juba sama päeva hilisõhtul ja ei pannud enne raamatut käest, kui see läbi sai. Lugesin raamatu järgmisel päeval veelkord läbi ja olin lummatud – sellest raamatust sai aastateks minu lemmiklektüür ja ilmselt pole ma tänaseni lugenud ühtegi teist raamatut nii mitu korda. Tundsin seda lugedes seletamatut tõmmet – peaaegu kõik tegelased alustasid oma ettevõtluskarjääri samuti kehvades tingimustes ja olematu algkapitaliga nagu mina. Ning nendest said miljonärid! Miljon dollarit – sellega saaks raekoja platsi valuutapoe tühjaks osta ja jääks raha veel ülegi…

See on minu esimene mälestus mõttest saada rahaliselt vabaks ja miljonäriks. Järgmise sammuna seadsin endale eesmärgiks koguda 25. eluaastaks miljon krooni ja hiljem 35. eluaastaks miljon eurot. Usun, et just see raamat andis minu unistustele tiivad ja süstis minusse ettevõtlikkuse ja “kõik on võimalik” mõtteviisi pisiku. Nüüd aastakümneid hiljem raamatut lugedes avastasin, et lisaks nende mõtelele olen omandanud sellest raamatust ka mõtte, et iga algus on raske ja EI tähendab sageli lihtsalt uut katset (või järgmist ust).

Olen selle raamatu kirjastamisest mõelnud juba aastaid ning lõpuks on raamat valmis. Üleskutse kõikidele päkapikkudele ja jõuluvanadele, ettevõtete omanikest rääkimata – tellige oma laste sussidesse, kuusepuu alla ja firma töötajatele kingituseks! Kasulik raamat, millest peaks inspiratsiooni saama igaüks!

Uuri lähemalt ja telli: https://pood.roosaare.com/toode/miljonid-ei-millestki/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *