22. novembril aktsiakoolitus Tallinnas

posted in: aktsiad, Investeerimine, Koolitus | 3

koolitus_aktsiaJälle on käes enesereklaami aeg 😉 Nagu eelmisel aastal, esinen ka tänavu Kiyosaki maaletooja Peeter Pärteli poolt korraldataval ühepäevasel aktsiatesse investeerimise koolitusel nimega “Aktsiate baaskoolitus”. Toimub see 22. novembril Tallinnas, Viru Konverentsikeskuses.

Kindlasti vaatame kõigepealt üle, mis see aktsia üldse on ja milleks sinna raha paigutada, räägime lähemalt aktsiate valikust ja analüüsist, dividendiaktsiatest ja spekuleerimisest Balti börsidel. Kindlasti vaatame üle ka pikaajalise globaalse portfelli loomise ja aktsiate tagatisel laenamise. Peeter jagab ilmselt taaskord ka oma kogemusi futuuride kauplemisel…;)

Kes varem on Peeter Pärteli poolt korraldatud koolitustel osalenud, see teab, et ega see lihtne üritus olema ei saa 😉 Tõmbame laupäeval kella 20-21-ni välja, igaüks peab ise olema valmis aktiivselt kaasa rääkima ja loengut kui sellist ei tule. Loodetavasti olen eelmise korra tagasisidest ka üht-teist õppinud ja mõned mõtted saavad seekord veidi selgemalt väljendatud (Peeter ilmselt lööb uksel plaksu siiski edasi).

Minu eelmise aasta koolituse muljeid võid lugeda siit.

Nii, et kui teema huvitab, siis tasub lähemalt järgi vaadata ja ehk ka osaleda. Soodushinnaga piletid on saadaval 1. novembrini (79 eur) ja ma usun, et selle raha teenid küll saadud kogemuse (ja uute tuttavate) abil tagasi.

Tegelikult olekski tore, kui koolitusel oleks võimalikult palju ise asjas sees olevaid investoreid. Eelmine kord kui ma osalesin Peetri poolt korraldatud kinnisvara koolitusel, siis oligi kõige kasulikum tegelikult lauakaaslaste poolt jagatud kogemused ja näited. Loodame sama pakkuda ka seekord!

Eelmisel korral oli minu top pick investeerimiseks endiselt Tallinna Vesi, mis tollal maksis 11,3-11,4 eurot. Vahepeal on aktsionärid saanud 0,90 eurot dividende ja aktsia maksab täna 12,5-12,7 eurot. Samal ajal on OMX Tallinna indeks langenud enam kui 7%.

Loe lähemalt ja registreeru SIIN.

3 Responses

  1. Marko

    Tore, et inimestes investeerimise vastu huvi on kuid arukas ja valdavale enamusele kõige tulusam (riskikorrigeeritult loomulikult) investeerimisviis on kahjuks aga väga igav ja mitte üldse seksikas – tuleb avada konto näiteks lynx.nl-i ja osta alati kui 1000-2000€ koos mõnda laia ETFi, nt. USAst ticker VT või VXUS-VTI kombot või siis Saksast paari EUNL/IS3N. Tallinna laadsest väikebörsist mingite Tallinna Vee laadsete naljafirmade ostmine on suhteliselt riskantne värk, millele mina küll mingit põhjalikumat lisapensionisammast üles ei ehitaks. On kurb, et lihtsad (ja eelkõige taskukohased) võimalused meil Eestis puuduvad väikese rahaga laia portfelli tekitada. Pensionifondide naeruväärsetest haldustasudest parem ei räägikski, nutukas tuleb. 🙁

    • oik

      Tallinna vesi on riskantne naljafirma aga lynx.nl oma sääste panna ning selle eest olematu likviidsusega etf osta tundub igati ok?

  2. hoks

    VT aastast 2008, VXUS 2011, tundsin asja vastu sama huvi, pole need isegi ühte inimpõlve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *