Uus aktsiaraamat valmis + aktsiakoolitus tulekul

posted in: aktsiad, Investeerimine, Koolitus, Raamat | 2

Kui Aktsiatega rikkaks saamise õpik 2.0 trükki läks, oli Tallinnas börsiralli juba alanud. Umbes nii oleks võinud alustada ka äsja ilmunud aktsiaraamatut. Väga sümboolne, et raamat ilmus trükist samal päeval kui OMX Tallinna indeks suutis teha kõigi aegade kõrgeima taseme ja sellest alates on indeks löönud ühe rekordi teise järel. Sama toimub ka USA-s ja mujal maailmas. Huvi investeerimise, aktsiate ja ka mainitud raamatu vastu on olnud rekordiline. ARSÕ 2.0 tiraaž (2000 tk) on peaaegu läbi müüdud ning mais plaanime juba kordustrükki. Sellest tulenevalt kuulutan välja ka trükivigade leidmise väljakutse – pildista leitud trükiviga sisse, saada see aadressile jaak@roosaare.com ja maksame iga uue leitud vea eest 10 eurot otse pangakontole! Ütle veel, et eesti keele oskuste eest raha ei maksta!

PS. Leheküljel 236 oleva vea leidsin juba ise üles 😉

Kui aga õigekiri ja trükiveakuradid kõrvale jätta, siis on saanud raamat juba väga head tagasisidet! Üks hea sõber kirjutas mulle, et “Jaak, Sa ikka mega muhedalt kirjutad! Mõnus lugeda seda uut raamatut! Tahaks ka juba USA-sse tarbimisreisile minna 😉“. Mainin ära, et lisaks minu mõtetele figureerib uues raamatus isegi finfluentser Rahakratt, Madis “Chamath-meets-Calacanis” Müür, Äripäeva Investor Juhan Toomas ja mitmed teised aktsiatega toimetajad. Ja kindlasti on tore lugemine minu börsikaotuste antoloogia, kus suurelt figureerib Tesla lühikeseks müümine. Schadenfreude pidi olema eestlase üks lemmikemotsioone, mis sageli ületab isegi võidurõõmu emotsiooni…

Kellel nüüd raamatu vastu huvi tekkis, siis seadke sammud kas RRi, Apollosse või hoopis Roosaare veebipoodi. Viimases muuseas on hind veidi soodsam 😉

Teine teema veel. Meil oli aprillis plaanis koos Kristi Saare ja Märten Kressiga korraldada iga-aastane aktsiakoolitus, kuid eriolukord lõi selle plaani juba teist aastat järjest sassi. Nihutasime koolituse jälle sügisesse (11. september 2021), kuid turgudel on nii põnevad ajad, et tahaks varem ka juba aktsiatest juttu teha. Seda enam, et tavaliselt oleme uue raamatu ilmumist tähistanud ka “uus raamat praktikas” saalikoolitusega. Seekord siiski saalikoolitust minu poolt ei tule, küll aga tuleb üks infotihe 2-tunnine webinar.

Toimub see juba 28. aprillil, kolmapäeval Zoomi keskkonnas. Saab küsida küsimusi, saab materjalid meilile ja saab 2 nädala jooksul järgi vaadata. Huvi on olnud päris suur aga õnneks pole Zoomi koolitustel osalejate limiiti, nii et kõik on veel teretulnud.

Uuri lähemalt ja osta pilet SIIT.

Panin webinari esialgse kava kokku ka:

1. Miks ja kuidas aktsiatesse investeerida?
2. Dividendiaktsiad või kasvuaktsiad?
3. Daytrading, kauplemine või osta-ja-hoia
4. Kuidas leida 10-kordistujaid
5. Optsioonide müümine
6. Minu parimate ja halvimate tehingute analüüs
7. Minu kogemused Funderbeamist

Vaatame siis kolmapäeval jooksvalt, et kui sügavuti teemadesse sisse jõuame minna. Kaks tundi on muidugi selline lühike aeg, et läheb lennates, kuid ma panen seekord tavapärasest rohkem aega ja vaeva materjalide koostamisele, nii et igaüks saab ise iseseisvalt edasi uurida teemasid. Üks teema, mis küll alustajatele tundub sageli keeruline, kuid mille kohta palju küsimusi olen saanud (ja mis ka ARSÕ 2.0-s kajastatud), on optsioonide müümine. OIen sellega tänaseks tegelenud 5+ aastat ja tegemist on olnud väga kasumliku strateegiaga. Kuidas seda madala riskiga teha ja mis on olnud minu õppetunnid, sellest tuleb kindlasti juttu!

Kõik registreerunud saavad juba enne webinari algust küsimusi saata, nii et kokkuvõttes tuleb koolitus täpselt selline, nagu osalejad soovivad!

2 Responses

  1. roosaare

    Panin täna materjale kokku ja no midagi ei ole teha, liiga palju teemasid 😉 Teen ettepaneku, et optsioonide müümise ja kauplemise jätame eraldi seminariks. Aga saadan kõigile osalejatele materjalid ikkagi mõlema teema kohta.

  2. Marge

    Tere 🙂
    Lugesin uut raamatut ja mõtlesin, et kirjutan seoses Adobe kuumaksega, mis on tõesti väga korralik.
    Kuna covidi ajal hakkasid paljud Eesti Adobe kasutajad rääkima, kuidas nad soodushinna peale said – kirjutasin isegi Adobele. Teiste soovitusel ütlesin, et ajad on rasked ja teie tasu on suur ning silmapilkselt võeti mu 59 eurisest tasust pool maha ja seda nüüd maksangi. Nii, et soovitan teie perel sama teha. Mõned sajad eurod aastas nagu maast leitud 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *