Kuidas ma puhkusega raha teenisin

posted in: Personaalne, Reisimine | 7
Muhumaa Veinitalus mõisniku elulugu lugemas…

Et kõik ausalt ära rääkida, siis pole me viimase 3 aasta jooksul kordagi abikaasaga KAHEKESI puhkamas käinud. Ikka on mõni laps kaasa sattunud. Lapsed on toredad ja ägedad, aga nendega puhkamine on veidi teist moodi. Nagu Mihkel Raud vist kusagil kirjutas – et Sa mitte ei reisi, vaid vahetad asukohta. Igal juhul läks nii, et möödunud nädalal saime minu ema ja isa nõusse tulla nädalaks Murimäele lapsi hoidma ja saime ise rändama minna. Tegelikult oli meil taskus ka I Land Sound festivali pass, kuid kahjuks (või õnneks!) jäi see ära. Otsustasime, et käime siis ilma festivalita saartel ära, lisaks leidsin ma ka Haapsalus toimuva Tafffestivali, mis oli väga äge.

Kuressaares lesta proovimas

Eile sai hea ilm läbi ja suht täpselt samal ajal jõudsime ka ise õnneliku ja puhanuna koju tagasi. 8 päeva jooksul külastasime Saaremaa ja Muhumaa mõisaid ja veinitalu, tutvusime ühe laenutagatisega Muhumaal (ehk läheb loosi!?!), tantsisime kaks õhtut jazzirütmis Haapsalus ja tegime muud põnevat. Näiteks puhusime oma tolmu kogunud SUPilaudadele õhu sisse ja käisime nendega Haapsalu kallimat korterarendust vaatamas (see on ERAKAI käratati meile maabumisel…). Sõime kõikvõimalike kalaroogi, jõime ohtrates kogustes veini ja Aperol Spritzi ning sõitsime ratastega üle 100 kilomeetri. Lisaks sai ellu viidud ammune unistus ööbida Ekkesparre Residentsis otse Kuressaare lossihoovi kõrval. Väga kiidan!

Ratas tuleb ikka puhkusele kaasa võtta!

Aga kuidas siis puhkuse raha teenida? Nimelt oli meil samal ajal Pärnu korter Airbnb-ga ühe Soome pere käes, kes maksis 250 eurot päev. Me saime alla 200 euroga päev hakkama. Nii see raha tuleb ;=)

7 Responses

  1. ats

    No tehniliselt kui 250 eurost tulumaks maha võtta siis jääd ots-otsaga nulli.

  2. Mihkel S

    Lisaks võta mõni huvitav lühike positsioon, mis muudab puhkuse nautimise põnevaks. Hetkel julgeks soovitada Amazoni lühikeseks müümist, sealt peaks tulema makksimum närvikõdi.

  3. ML

    Kui suur see Pärnu korter on ja mitu ruutu, et sellist päevahinda küsida?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *