Selle aasta kolm viimast koolitust

Kohe näha, et kinnisvarainvestorid!

Aasta on kiirelt lennanud ja vähem kui kaks kuud on jäänud. Oleme RSÕ tiimiga novembris ja detsembris korraldamas veel kolme väiksemat koolitust, mis tavapärasest praktilisemad ja “sisukamad”. Nimelt läheme süviti sisse igasse varaklassi (ühisrahastus, aktsiad ja kinnisvara) ja vaatame, kuidas seal edukamalt toimetada. Järgnevalt väike ülevaade, mida võib koolitustelt oodata.

Ma ise olen kõige rohkem põnevil meie “Kinnisvarainvestori praktikum” koolitusest. Nimelt oleme juba aastaid koostöös Karin Vinkeliga igal sügisel korraldanud kinnisvaraseminari, mis on alati olnud täismaja ja väga tore üritus. Aga iga kord pärast selle lõppu saame me tagasisidet, et tahaks, et oleks veel rohkem aega omavahel suhtlemiseks ja teemadesse süviti minekuks. Siit tuli ka idee teha üks päris teistsugune, kahepäevane “kinnisvara nädalavahetus”, kus väiksemas seltskonnas läheks teemadesse süviti, teeks gruppides reaalseid äriplaane ja jagaks üksteisega paremaid praktikaid. Mõeldud, tehtud! 23. ja 24. novembril toimub esimene “Kinnisvarainvestori Praktikum” koolitus, kus esinejateks lisaks minuĺe mitmed minu äripartnerid ja tuttavad, kes räägivad oma teekonnast ja tehingutest. Ootame osalema kuni 30 inimest. Hetkel on esinejatena kirjas lisaks minule üks aastaid flippimisega tegelenud investor, kinnisvarafirma omanik ja müügispets ning ühe Viljandi arenduse vedaja. Jooksvalt tuleb esinejaid veel juurde. Kui teema kõnetab, siis uuri lähemalt ja registreeru siin.

Õpime IB-d kasutama

Teiseks toimub meil kahel järjestikusel nädalal (21. ja 28. novembril 17.30-20.00) seminar nimega “Algajast edukaks aktsiainvestoriks“. Esimesel õhtul katame ära kõik vajaliku praktilise teadmise, et endale ehitada pikaajaline aktsiaportfell. Teisel õhtul vaatame lähemalt edasijõudnutele mõeldud strateegiaid (võimendus, optsioonide müük). Jällegi, nii põhjalikult pole saanud seda teemat ammu lahata, sest reeglina on aktsiatele pühendatud ainult väike osa koolituspäevast. Kui teema kõnetab, siis uuri lähemalt ja registreeru siin.

Kolmandaks viime esimest korda läbi ka praktilise koolituse ühisrahastuse teemadel “Ühisrahastus samm-sammult“. Sinna ootame eelkõige inimesi, kes teavad, et võiks alustada, aga pole siiani suutnud pihta hakata. Või siis sooviksid oma investeeringuid erinevates portaalides hajutada. Vaatame läbi erinevad investeerimisvõimalused, strateegiad ja räägime ka riskide juhtimisest. Koolitus toimub 4. detsember 17.30-20.00. Kui teema kõnetab, uuri lähemalt ja registreeru siin.

Ongi kõik. Uuel aastal uue hooga, seniks aga kasutage võimalust ja minimaalselt pange enne aastavahetust oma madalate kuludega III samba pensionirikkusefond tiksuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *