Rikkas Saamise Õpik Praktikas koolitus tuleb jälle!

posted in: Koolitus, Uncategorized | 0

2014. aastal korraldasime kahel korral (tookord koostöös tänase Wuruhi asutaja Pille-Riin Aasaga) koolitust nimega “Rikkaks Saamise Õpik Praktikas“. Esinejate seas olid teiste seaks ka tänaseks tuntud koolitajateks saanud Kristi Saare (tollal õpetaja) ning Taavi Pertman (tollal veel Bondora esindajana). Pole vist väga suur liialdus väita, et just nendest kahest koolituspäevast sai alguse Eesti finantsvabaduse liikumine (pärast koolituspäeva asutas üks osalenutest, Taavi Ilves, FB-s grupi nimega Finantsvabadus ja edasine on juba ajalugu).

Vahepeal on aastad kiirelt veerenud ja oleme korraldanud nii aktsiateemalisi koolituspäevi kui ka kinnsvarainvestorite kokkutulekuid, kuid suurem pilt on jäänud veidi tahaplaanile. Sellest sügisest alates on lisaks minule RSÕ tiimis abiks veel kolm hakkajat (Kertu, Madli ja Mery) ja üheskoos tahame viia ellu RSÕ visiooni – Eesti rahatargaks! Esimese sammuna panimegi kokku koolituse, mis võiks anda finantsvabaduse teel liikujatele tuult tiibadesse!

Mis siis täpsemalt oodata on?

Oleme eelnevate koolituste materjalid põhjalikult läbi töötanud, et pakkuda maksimaalselt kasulikku informatsiooni ja inspireerivad kogemuslugusid. Varasemalt on osalejatele kõige rohkem meeldinud just võimalus veeta päev koos sarnaselt mõtlevate inimestega, küsida küsimusi ja ühiselt arutleda esineja poolt tõstatatud teemadel. Arvestame seda ka käesoleval koolitusel ning kaasame osalejaid aktiivselt kogu protsessi. Nagu alati, on see hea koht uute sõprade, mõttekaaslaste ja ka tulevaste äripartnerite leidmiseks.

Lisaks Jaagule tulevad oma teekonda ja kogemusi jagama mitmed külalisesinejad, kelle kohta leiab peagi infot ürituse Facebooki lehelt.

Sarnane koolitus maksab Äripäeva Akadeemias (Algajast edukaks investoriks) 179 eurot. Meie eesmärk on hoida alustajatele mõeldud koolitused võimalikult odavad ja sellest tulenevalt on pileti tavahind vaid 99 eurot ning koodiga “69” on esimesed 50 piletit saadaval hinnaga 69 eurot 😉 Väikese boonusena on seekord hinnas ka lõunapaus, nii et pole enda võileibu vaja kaasa pakkida 😉

Registreeru koolitusele siin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *