10. märtsil koolitus alustajatele

posted in: Koolitus | 2

“Rahalise vabaduse teekond – vundamendi loomine”

Juba 10. märtsil kell 10-17 toimub Tallinnas Viru Konverentsikeskuses eelkõige alustajatele mõeldud raha- ja investeerimiskoolitus nimega “Rahalise vabaduse teekond”. Erinevalt eelnevatest koolitustest keskendume seekord just inimestele, kes alles plaanivad alustada investeerimisega või on vaikselt alustanud, kuid motivatsioon kipub kaduma. Me ei räägi niivõrd sellest, kuidas kiirelt rikkaks saada, vaid pigem sellest, kuidas luua endale tugev rahaline vundament, millelt oma jõukust kasvatama hakata.

Koolituse eesmärk on anda Sulle motivatsiooni ja teadmisi, et ehitada üles endale sobiv plaan rahalise vabaduse saavutamiseks. Teeme üheskoos läbi päris mitu mõtteharjutust ja kuna koolitus toimub laudkondades, on see ka hea koht uute mõttekaaslaste leidmiseks. Me ei räägi seekord niivõrd sellest, kuidas investeerida, vaid miks investeerida. Ja mis oleks vaja enne investeerimisele keskendumist ära teha. Ehitame üheskoos Sulle 10-15 aastase plaani finantsvabaduse saavutamiseks ja räägime ka sellest, kuidas jõuda järgmisele rikkuse tasemele ehk miljonäriks.

Juttu tuleb järgmistest teemadest:

  1. Miks üldse finantsvabadus? Miks on oluline rahaasjad korda saada?
  2. Kus Sa hetkel omadega rahaliselt oled? (bilanss/tulud/passiivne tulu)
  3. Tulud ja kulud ning kontosüsteem. Kuidas säästa raha suuremate kuluallikate lõikes (eluase, transport, toit, meelelahutus)?
  4. Kuidas leida investeerimiseks raha ja teha see automaatseks?
  5. Milliseid varaklasse ja investeeringuid valida?
  6. Laenudest vabanemine
  7. Hingerahu konto
  8. Turvalise pensionifondi loomine (kas piisab II sambast või ka III ja IV)
  9. Suuremateks ostudeks ning lastele tulevikuks raha kogumine

Tutvustame ka Rahakooli järgmiseid tasemeid (rahaline vabadus ja miljonär) ning kuidas neid saavutada.

Lisaks Jaagule jagab oma teekonda ja mõtteid Joonatan Uusväli, kes sai kuulsaks kui Investeerimisklubi kõige kõvem säästja ning jõudis 3 aastaga rahaliselt vabaks (kuula ka intervjuud Äripäevas).

Sarnane koolitus maksab Äripäeva Akadeemias (Investor Toomas algaja investor) 154,8 eurot. Meie eesmärk on hoida alustajatele mõeldud koolitused võimalikult odavad ja sellest tulenevalt on pileti tavahind vaid 49 eurot. Kohti on piiratud koguses, seega kes ees, see sees! Hetkel on juba ca 50 inimest koolitusele registreerunud.

Registreeru SIIN

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *