Uus koolitus ja uus raamat!

posted in: ettevõtlus, Kinnisvara, Koolitus, Raamat | 0

Vahelduseks üks reklaammaiguline postitus ka. Nimelt läks eile õhtul laivi meie järjekordne suurem kinnisvarakoolitus. Üritus kannab nime “Kinnisvara 2017” ja on segu koolitusest, seminarist ja konverentsist. Kes varem mõnel RSÕ poolt korraldatud üritusel on osalenud, see oskab enam vähem juba ette kujutada, mida on oodata. Tavalisest koolitusest rohkem omavahelist suhtlemist, arutelu. Vähem monoloogi ja slaidide ettelugemist. Istume 8-kesi laudades, saame omavahel tuttavaks ja loodetavasti leiavad osalejad ka rohkelt uusi kontakte edaspidiseks.

Mis aga seekord teisiti on? Nimelt korraldame päev varem osalejatele eraldi nö. “tutvumisürituse”, kus on võimalik külastada kahte arendusobjekti ja vabas õhkonnas puhuda juttu (ja küsida küsimusi) esinejate ja teiste osalejatega. Saab veidi tutvuda kinnisvaraarenduse köögipoolega, kuid samal ajal ka süüa-juua ja ehk isegi veidi meelelahutust.

Saalikoolitus toimub 17. september ja objektide külastus 16. septembril Tallinnas.

Kellel kõrvad huvist liikuma hakkasid, siis registreeruda saab üritusele siit ja rohkem infot esinejate ning teemade kohta siit. Uuri ka FB üritust.

Ja nüüd siis infot raamatu kohta. Pean kõiki fänne kurvastama, ise pole uue raamatu üllitamiseni veel jõudnud (kuigi koostöös ühe teise Eesti autoriga on töös rikkaks saamise õpik lastele). Küll aga on peagi ilmumas raamat Peeter Pärteli tõlkebüroost. Teatavasti eesti keeles liiga palju rikkaks saamisega seotud kirjandust ei ole (küll aga on palju igasugust esoteerikat!) ja seega tasub huvi korral endale raamat soodsalt ette tellida.

Lähemalt saab “Miljonäri kiirtee” kohta lugeda (tasuta on saadaval PDF-na ka osa raamatust) ning raamatut ette tellida siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *