Viimane võimalus tellida jõuludeks raamatud!

3D_raamatud_koos

Käes on detsembri keskpaik ja eile õhtul kolisime oma uude Florida koju sisse. Muljeid veel eriti ei ole, välja arvatud asjaolu, et bensiin on odav ja Walmart rahvast täis. Ilm tundus soe (mingi 20 kraadi) ja ma usun, et meil saab siin päris tore olema. Aga käesoleva postituse põhjus oli siiski hoopis teine. Nimelt olen saanud viimasel ajal mitmeid e-maile küsimusega, et kas ikka praegu raamatuid tellides saaks need veel jõuluvanale kingikotti poetada. Arvestades asjaolu, et vahepeal said RSÕ-d üldse otsa ja läbi interneti on pühendusi raamatutesse päris raske kirjutada, tahakski veidi olukorda selgitada.

Olen ise kuni jaanuari keskpaigani USA-s, nii et kes tahab saada autori pühendusega raamatut, siis seda enam kahjuks jõuludeks ei saa. Ja seega pole ka väga suurt mõtet tellimust enne sisse panna kui alles jaanuaris. Küll aga olen ma organiseerinud raamatute postitamise Eestis kuni jõuludeni läbi Smartposti ja kõik kes tellivad raamatud hiljemalt 20. detsembriks, peaksid selle ilusti õigel ajal kätte saama.

Nii, et kui soovid oma sõpru või lähedasi motiveerida uuel aastal oma rahaasju paremini korraldama, siis saad raamatud tellida siit.

PS. Vaatasin eile poole ööni vabariiklaste presidendidebatti ja ajas ikka hirmu peale nende jutt. Väitlusest käisid läbi ideed Süüria vaippommitamisest, uue Berliini müüri püstitamisest USA piirile, Vene lennukite allapommitamisest Süürias ja tuumarakettide paigutamisest Poolasse + suured sõjaväeõppused Baltimaades. Kõik nõustusid, et tuleb kõvasti USA musklit kasvatada ja ISIS segi pommitada. Jäi mulje, nagu USA suurim probleem oleks tõesti terroristid, mitte majanduslik ebavõrdsus ja kasvav võlatase.

  1. Annemarii

    Tellisin küll raamatud 20-ndal ja maksin ära ka, aga mida pole, on raamatud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *