Kinnisvarakoolitus 27. septembril Tallinnas

posted in: Kinnisvara, Koolitus, Uncategorized | 3

koolitus1Kuigi ilmad on veel suvised, on sügis juba kohe-kohe kohal ja sellega seoses on hea meel välja kuulutada ka selle sügisene koolitus. Kui eelmisel aastal üritasime ühte päeva sisse suruda teemad erinevatest varaklassidest, siis seekord keskendume ühele – kinnisvarale! Miks kinnisvara? Sest käes on põnevad ajad – ühed ennustavad kohe-kohe algavat krahhi, teised rahastava rekordkiirusega arenduspakkumisi ja kolmandad ehitavad vaikselt oma üüriportfelli.

Miks koolitusel osaleda ja mida seekord pakume?

Olen seda usku, et peaaegu ainuke põhjus koolitustel ja seminaridel osalemiseks on seltskond. Infot on alati võimalik ammutada Internetist ja raamatutest, kuid uusi tutvusi saab siiski eelkõige näost-näkku kohtumistelt. Siiski on tähtis ka info edasi andmise oskus. Valisime esinejad koolitusele varasema tagasiside põhjal ja ka teemad said paika pandud selliselt, et alustaval ja paari korterit omaval kinnisvarainvestoril sellest kõige rohkem kasu oleks. Planeerime osalema kokku ca 100 huvilist, nii et tegemist on hea võimalusega lisaks uutele teadmistele saada ka uusi tutvusi ja ehk ka äripartnereid. Tean päris mitut üüriprojekti, mis sai alguse koolitusel kohvipausist…

Kellele on koolitus mõeldud?

Oleme koolitust kokku pannes mõelnud eelkõige alustavale investorile. Kui Sul on 1-2 üürikorterit ja soovid oma teekonnal kiiremini edasi liikuda, saad kindlasti nii teadmisi kui inspiratsiooni. Samuti on oodatud inimesed, kes senini pole veel oma raha julgenud/soovinud kinnisvarasse paigutada. Saad uut infot nii võimalustest kui ohtudest ja oled pärast koolitust targem. Lisaks tuleb juttu ka sellest, kuidas juba olemasolev kinnisvara panna tulu teenima (vihjeks Airbnb!) ja kuidas passiivselt kinnisvarasse investeerida. Ehk selgub, et praegu polegi parim aeg oma esimese korteri ostuks… Aga ka see teadmine on väärtuslik!

Kes esinevad ja millest räägivad?

  • Kalle Aron räägib, kuidas läheb täpselt aasta tagasi ostetud Stroomi residentside projektil ja kuidas alustada oma esimese üürkorteriga. Kalle oli eelmisel RSÕ koolitusel üks lemmikesinejaid ja suurimaid innustajaid. Kalle juhib ettevõtteid SW Investments Properties ja Wolfpack OÜ ja haldab kokku enam kui 30 üürikorterit.
  • Jaak Roosaare hoiab koolitusel tempot, juhib vestlusringi ja räägib oma kogemustest lühiajalises üüriäris ehk kuidas oma kodu raha teenima panna.
  • Tiit Blank räägib üüriäri eripäradest väikelinnades, tal on mitmeaastane kogemus üürikorterite haldusega Elvas, Jõgeval ja Viljandis.
  • Ergo Mõttus on kinnisvaras esinejatest jõudnud kõige kaugemale, tema ettevõte omab Tartus ja Elvas enam kui 130 üürikorterit. Ergo on populaarne esineja ja jagab seekord mõtteid, kuidas jõuda paarist korterist üürimajani ja kuidas oma kinnisvara efektiivselt hallata.
  • Eve Kaunis on UusMaa tippmaakler ja kinnisvarainvestor. Seekord jagab Eve kuulajate soovil just juriidika ja maksundusega seotud praktilist kogemust. See on koht, kus on väga lihtne kaotada sadu ja tuhandeid eurosid, närvirakkudest rääkimata.
  • Ero Viik Swedbankist on üheks osalejaks vestlusringis teemal “Kust leida raha?”. Mida peab tegema selleks, et pangast kinnisvarasse investeerimiseks laenu saada? Kas on ka teisi võimalusi raha leidmiseks? Nendele küsimustele otsime üheskoos vastust vestlusringis.
  • Loit Linnupõld on kinnisvara ühisrahastusportaali CrowdEstate.eu asutaja ja tegevjuht. Loit annab ülevaate, kuidas on senistel investeeringutel läinud ja miks tasuks kaaluda ühisrahastusprojekte iseseisva investeerimise asemel.
  • Peeter Pärtel on kinnisvarainvestor ja Kinnisvarakoolitus.ee eestvedaja. Seekord oponeerib Peeter Loidule ja annab ülevaate, miks tasuks kaaluda iseseisvat investeerimist ühisrahastusele.

Kus toimub ja palju maksab? 

Koolitus toimub 27. septembril algusega 9:30 Hotell Euroopa Konverentsikeskuses (Paadi 5, Tallinn). Orienteeruv lõpuaeg on 18.30. Koolituse maksumus on 79 eurot, kuid kuni 7. septembrini on võimalik registreeruda soodushinnaga (69 eurot).

Registreeri ennast siin!

3 Responses

  1. roosaare

    Koolitus osutus üle ootuste populaarseks – vahetasime asukoha Viru hotelli vastu ja kokku on osalemas 230 inimest.

  2. Lohmus

    Üritasin küll täna veel registreerida, lootuses, et pole veel hilja, kuid pole veel meili tulnud.
    Äkki läbi siin kommenteerimise saan märgatud ning saaksin veel osa võtta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *