Tasuta RSÕ-d jõuavad vaikselt Eesti koolidesse

posted in: Heategevus, Personaalne, Raamat | 7
Trefneristid on iseseisvaks eluks valmis!
Treffneristid on iseseisvaks elus valmis!

Paljud lugejad on ilmselt kursis, et tänu LHV Pangale, Nasdaq Tallinnale, Tõnu Vanajuurele ja Raivo Heinale saime trükkida enam kui 4000 tasuta jagamiseks mõeldud “Rikkaks Saamise Õpik”-ut ja neid jagada Eesti koolidele ja abiturientidele. Tänaseks on eeltöö suuresti tehtud ja oleme usinasti raamatuid kohale viimas. Näiteks Saku Gümnaasiumis (ikkagi minu kodukool!) saab raamatu iga 12. klassi lõpetaja kingituseks ja enamikes teistes Eesti keskkoolides oli 12. klassi õpilastel võimalus huvi korral ka endale raamat tellida.

Lisaks peaksid aega mööda jõudma raamatud tasuta ka koolide raamatukogudesse. Plaanis on vähemalt 5 raamatut igale keskkoolile ja ülikoolile ning 3 raamatut jõudu mööda ka põhikoolidesse. Lisaks jõuab 150 raamatut Ida-Virumaale kõikide Entrum-i finalistideni.

Lähemalt saab projektist lugeda (ja kui mõni abiturient tunneb ennast kõrvale jäetult, siis ka raamatu tellida) siit. Igatähes on mul hea tunne, et tulevikus on Eestis noored rahaliselt targemad, oskavad seada ja täita oma eesmärke ning 50% Klubi liikmete hulk kasvab plahvatuslikult!

7 Responses

  1. Lauri

    Igati väärt tegevus. Kui saaks ajas tagasi minna 15 aastat siis tahaks ka endale seda raamatut Gümnaasiumi lõpetamise puhul.

  2. Monika

    Ma olen jätkuvalt Sulle ja Su raamatule ääretult tänulik. 1 aasta hiljem ja oleme kõikidest laenudest vabad. See on imeline tunne!
    Aitäh!

  3. Velvo

    Ja kuidas jääb kutsekoolidega? Seal on noored kes ehk seda raamatut enim vajavad.

  4. Kaisa

    Kuulsin ühelt enda endise kooli õpilaselt, et kast raamatutega seisab tänini direktori kabinetis nurgas… Eks elatanud pedagoogile võib tunduda, et investeerimine on üks uhhuu ja ei saa õpilastele jätta muljet, et rikkaks saamine oleks eesmärk omaette. Rääkimata finantsvabadusest. Proletariaat peab ka kuskilt sirguma, hehe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *