Puhkus teeb laisaks ehk miks pole blogipostitusi…

posted in: Personaalne, Reisimine | 0

Tenerife2015Kui me 2014. aasta detsembris perega kuuks ajaks Tenerifele kolisime, oli väga mõnus võtta vahest üks päev ja veeta see lihtsalt arvuti taga. Väike kohvi, väike õlle, natuke sangriat ja toksida numbreid Excelisse ja kirjutada blogipostitusi. Sekka veidi eesmärkide teemalist juttu ka. Nüüd aga oleme Tenerifel vaid 1 nädala – ja tundub, et aeg lausa voolab peost. Ongi 2 päeva veel jäänud ja täna jõuan esimest korda veidi pikemalt arvuti taha.

Mõtlesin, et teen ära oma jaanuarikuu ülevaate, kuid ei raatsi – sest tahaks veel natuke siin ringi jalutada ja Southwesterni inimestega suhelda ja üle 100 e-maili ootavad ka vastamist. Nii, et kokkuvõttega peab ootama 7. veebruarini kui ma olen Eestis tagasi. Ühtlasi palun vabandust ka kõikide viimastel päevadel raamatu tellinud inimeste ees – ka teie raamatud ei jõua enne postkasti, kui alles 7. veebruaril. Aga selle eest nimelise autogrammiga!

Mis ma vahepeal Tenerifel teinud olen? Kõike seda, mis jäi eelmine kord tegemata või mis oli eriti äge. Näiteks käisin üleeile Mascas matkamas, eile rentisime Erki ja Rauliga rattad ja põrutasime Vilaflori ja sealt ühte eriti mõnusat teed pidi tagasi (kokku tuli üle 2000 tõusumeetri ja 78 kilomeetrit – väike samm 10 000 kilomeetrisele aastaeesmärgile jälle lähemale!). Üleeile avastasime ka ühe väga mõnusa vesipiibukoha (Papagayo) ja oleme seal nüüd kahel õhtul järjest chillimas käinud. Täna aga on meie raamatumüüjate suurim pidu ehk final dinner – läheme Tony Romasesse ribisid ja veini hävitama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *