Kodu ootab ostjat!

posted in: Kinnisvara | 1

4Kes Tallinnas pikaajaliselt korterit on üürinud, siis pakun välja hea võimaluse endale oma kodu soetada. Nimelt on pärast 9 kuud kestnud renoveerimist lõpuks ometi valmis saanud meie viimane korter Alajaama tänaval. Elasin ise samas majas 4 aastat kuni lapse sünnini ja siis kaks aastat kaks maja edasi. Väga mõnus piirkond – ametlikult on tegu Kristiinega, kuid tänu Järvevana teele oled 10 minutiga Ülemistes või 10 minutiga TTÜ juures (käisin ise sealt autoga TTÜs loengutest). Samuti on võimalus tasuta rongiga linna käia.

Lisaks ühistranspordile on hea koht ka sporditegemiseks – kohe üle Pärnu mnt on valgustatud jooksu ja rattarada, Audentese spordiklubi on jalutuskäigu kaugusel. Ka pisipõnniga oli hea maja ümber jalutamas käia – tegemist on tupikrajooniga, kus liiklust eriti pole ja tunne on, nagu oleks kusagil väikelinnas.

Kuigi kuulutuses on hinnaks 64 900, oleme nõus hinnas läbi rääkima. Kuid isegi täishinnaga ostes tuleb selle korteri igakuine laenumakse 200 euro juurde. Sama raha eest saad üürida 12 ruuduse korteri Stroomis.

Kuulutus ise on kättesaadav siit.

Kuigi renoveerisime korteri müügi eesmärgil, on tegemist ka normaalset tootlust pakkuva üürikorteriga. Kui arvestada üüriks 350 eurot kuus, tuleb tootlus 6,5% juurde.

Selline reklaamtekst siis!

  1. Ergo

    Eriti meeldib see, et valida on 200 eurose laenumakse või 200 euro eest 12 ruutmeetrine korter stroomi rannas 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *