Mehed, teie ärge seda postitust lugege!

posted in: Üldine | 1

Nimelt on Pille-Riin Aasa PR Fashion Roomist saanud hakkama väikese vägiteoga ja pannud kokku investeerimise- ja rahakoolituse, mis sobiks meestele, kuid mõeldud ainult naistele 😉 Ehk siis ainukese mehena olen ruumis mina (no ja ilmselt keegi puldis ka). 😉 Vägev värk! Aga igatähes olen koolitusest juba päris põnevil, sest erinevalt varasematest koolitustest tuleb meil seekord rohkem juttu lisaraha teenimisest ja üldistest rahaga seotud mõttemustritest ja eelarvamustest. Esinejateks on näiteks Marimo Fashioni asutaja Mariliis Soobard, UusMaa parimatest-parim maakler ja kinnisvarainvestor Eve Kaunis, jäätisevõlur Sille Kraam ning naisinvestorite klubi asutaja ja eestvedaja, investorist õpetaja Kristi Saare. Lisaks jagan veidi tarkust ka mina ja Pille-Riin. Kõige olulisem sellise ürituse puhul ei ole aga sugugi mitte uued teadmised, vaid uued tutvused! Kohtumiseni!

Uuri lähemalt ja pane ennast kirja FB lehel (kasuta registreerimisel sooduskoodi “RSÕ”).

RSÕ_naistele_event_cover

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *