Viimane võimalus tellida RSÕ jõuludeks!

posted in: Personaalne, Reisimine, Üldine | 1

RS6_FB_j6ulum2ngSeekordne postitus on reklaamimaiguline – aga heal eesmärgil. Nimelt lendame me järgmisel neljapäeval varahommikul pere ja sugulastega Tenerifele ligi kuuks ajaks elama. Esimest korda elus veedan ma nii jõulud kui ka aastavahetuse kallilt kodumaalt eemal. Päris põnev!

See aga tähendab ühtlasi seda, et kui keegi tahab kingikotti tellida veel RSÕ-t koos pühendusega, siis tasuks see täna-homme ära tellida. Vastasel korral võib juhtuda, et ma ei jõua Sulle raamatusse pühendust kirjutada ;(

Kes aga alles jõululaupäeval ärkab, siis Apollos ja Rahva Raamatus peaks neid ikka saada olema (poodide juurdehindlusega küll).

Alates 2-st raamatust võin postitada SmartPOST-i abil – jõuab kohale juba järgmisel päeval ja pole postkastipättide pärast vaja muretseda 😉

Eile õhtul oli tunne nagu Jõuluvanal ja käsi randmest valus 😉

Veidi Tenerifest ka. Panin selle eesmärgi endale kevadel Tony Robbinsi koolitusel (koos päris mitme muu eesmärgiga). Otsustasime reisile minna seekord mitte ainult oma perega, vaid ka vanaemad ja vanaisa kaasa võtta. Nii, et loodetavasti saab olema palju aega üheskoos uusi mälestusi luua. Plaanis on kindlasti ära käia LoroPargis, Teide otsas ja üldse võimalikult palju ringi sõita (nii ratta kui ka autoga). Algselt plaanisin ka oma äsja soetatud SUPi laua kaasa vedada, aga tundub siiski, et see ei mahu… Kuuldavasti pidi Tenerifel mingi 200+ eestlast ka elama, nii et ehk saame ka uusi tuttavaid 😉 Minu teada kolis üks Robbinsi seminaril osaleja lausa päriselt Tenerifele…

Ei saa päris mööda ka rahateemast. Nagu narrimisena tuli kohe pärast seda, kui meie olime oma täishinnaga Finnairi lennupiletid ära ostnud, Cherrys pakkumine, kus oleks saanud sarnased piletid 200 euroga. Ütleme nii, et meie maksime oluliselt rohkem. Aga mis teha. Majutuse broneerisime homeaway.com lehelt – alguses veedame nädal aega Costa Adejes korteris ja siis 2 nädalat mägedes majas. Kohaliku transpordiga pole veel midagi kindlat plaaninud, kuid ilmselt vajame kamba peale vähemalt 2 autot ja paari jalgratast ka. Samas oli minu mälu mööda kohapeal kõik asjad odavamad kui Eestis, nii et ehk saame reisiga hoopis plussi 😉 Kui internetti saame, siis üritan ka jooksvalt blogi pidada.

Nii, et kui Sa pole veel jõulukinke tellinud ja Sul on tuttavaid, kellele see raamat võiks kasuks tulla, siis kasuta juhust ja telli pühendusega RSÕ siit. Järgmine võimalus raamatuid minult saada on kusagil veebruaris, sest pärast Tenerifet ootab meid paar päeva Floridas ja siis juba Nashvilles toimub GRS-i seminar. Siis paar päeva kodus ja uuesti Sizzleri reis…üllatus, üllatus… Tenerifel!

cycle_lopp
Eelmine kord jäi Teide vallutamata – just siin kohas sai jaks otsa…

  1. marx

    Mis puutub Tenerife lennupiletitesse siis Cherrys on olnud kõige odavam pakkumine olnud 300 eur (mitte 200) ning ka see on valitud kuupäevadel ja ainult konkreetselt 7-päevaseks reisiks. Seega ära pikalt põe:)
    Head puhkust teile igaljuhul ja anna kindlasti märku oma sealsetest tegemistest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *