Uus Tony Robbinsi raamat soodukaga!

posted in: Raamat | 4

robbinsOsalesin kevadel Tony Robbinsi seminaril ja olen sealt vahel ikka häid pakkumisi saanud. Täna õhtul tuli mulle postkasti pakkumine saada 6,95 dollariga Tony uus raamat “Money: Master the Game“. Jagan linki oma lugejatega ka, mind on raamat nüüd Nashvilles ootamas!

Tellida saab siit.

Kuna Tony tahab oma uuele raamatule kõvasti promo teha, siis on tasuta kättesaadav ka esimene peatükk. Tõmba alla siit.

4 Responses

 1. Rait Kondor

  Kusjuures tellisin ka selle ära, esimese pakkumise ajal mõned nädalad tagasi. Kuna ta on sinna oma jõukate aktsiakauplejate ja -investorite kogemused sisse pannud, siis võib seal üht-teist huvitavat olla.

 2. Roosaare

  Jah, avastasin nüüd ka selle, et Eestisse kallim. Samas on see ilmselt ikka odavam kui Eestist poest osta (+ seda ei müüda ka).

  • Katrina Mäeorg

   Jah ma ka müügilt seda odavamalt kuskilt ei leidnud. Samas üks huvitav variant on amazon.com kaudu Audible 30 päeva trialiga saada tasuta seda kuulata. Release date on raamatul 18. november, eks siis paistab kuidas see variant töötab 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *