3. versioon RSÕ-st valmis!

posted in: Raamat | 3

3d_newbook1Täna on siis see tore päev kui ma sain trükikojast kätte kaks autotäit värskeid raamatuid. Tõsine deja-vu tuli Ameerika raamatumüügi delivery-perioodiga. Igatähes on enam kui kuus kuud kestnud nokitsemine nüüd läbi ja uus versioon valmis. Mis siis muutunud on? Esiteks tuli raamatule omajagu mahtu juurde, varasema 263 lehe asemel on nüüd 307. Raamatus on kaks uut intervjuud, mitmed uued laenu ja kinnisvaratehingud ja uuendatud on kõik aktsiatega seotud andmed. Kujundus on ka ilusam kui kunagi varem ja tänu keeletoimetajale sai tekst ka palju ilusamaks (rääkimata lugematust hulgast eemaldatud kirja- ja komavigadest). Ehk siis nagu uus iPhone – parim kui kunagi varem (aga 80% ulatuses siiski sama).

Kellel eelmine versioon olemas ja eriline fänn ei olnud, siis pole ilmselt põhjust kohe uut tellida. Aga kellele väga meeldis, siis usun, et 16 euro eest saab head lugemist küll. Vana raamatu võib ju mõnele tuttavale edasi kinkida 😉 Ja kindlasti tasub mõelda uue raamatu puhul oma sõprade-tuttavate peale – jõuluvanale kingikotti sobib hästi!

Kinkimiseks on hea mõte tellida pühendusega raamat – seda saad teha siit!

3 Responses

  1. Kristi

    Mul tekkis küsimus, et kas sa oled RSÕ-ga ka sinna punkti jõudmas, et raamatut veidi kohandada ja inglisekeelsena välja anda?
    Muidu aga väga lahe, 3 trükki ei saa Eestis mitte iga raamat!

  2. hoks

    Kui juhtub, et Euroopa raha saab trükkima, eur lahjeneb siis ei pruugi dividendiaktsiad parimat tootlust järgnevatel aastatel näidata. Ei pea silmas dividendiaktsiate ignoreerimist vaid erinevust suure dividendiprotsendiga aktiatel ja kasvuaktsiatel vähesema diviga. Kasvuootus näiteks Tallinna Veel oleks sellisel juhul mõõdukam kasvõi priskemate suhtarvude poolest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *