28. septembri koolitusele soodushinnaga!

posted in: Üldine | 0

rso koolitus28. septembril toimub Tallinnas teist korda intensiivne investeerimiskoolitus nimega “Rikkaks Saamise Õpik praktikas!”

Kes kevadel esimesel koolitusel osales, teab juba mida oodata – pakume inspireerivat keskkonda, võimalust saada julgust ja teadmisi, et teha oma esimesed investeeringud ja eelkõige head võimalust saada uusi tuttavaid ja kontakte.

Seekord oleme suunanud koolituse just alustavale investorile, kellel on tekkinud esimesed säästud, mida tahaks tootlikult investeerida. Taaskord räägime kolmest passiivset sissetulekut pakkuvast varaklassist: kinnisvarast, aktsiatest ja laenude andmisest. Lisaks ekspertidele jagavad oma kogemusi ka kaks väga erinevat investorit – täiskohaga õpetaja ametit pidav Kristi Saare (kes peab ka raha- ja investeerimisteemalist blogi) ja üürikortereid haldav Karin Vinkel.

Erikülalisena on kohal ka ettevõtja ja investor Raivo Hein, kes räägib kuidas ettevõtlusega rikkaks saada. Raivo ehitas üles internetikeskkonna CV Keskus ja müüs selle 2007. aastal koos osta.ee ja kv.ee veebisaitidega maha, teenides koos äripartneriga enam kui 450 miljonit krooni. 

KINNISVARA teemablokis räägib juba eelmisest korrast tuttav Kalle Aron, kuidas on edenenud Stroomi Residentside projekt, näha saab pilte ja numbreid nii renoveerimistöödest kui ka esimestest üürilepingutest. Kalle on hea näide sellest, kuidas vaid paari aastaga on võimalik nullist üles ehitada mitmekümnest üürikorterist koosnev ettevõte. Juttu tuleb ka pangalaenudest, remondimeestest ja kõigest muust, millega kinnisvaraga toimetades tegeleda tuleb. Kalle lubas, et tema osa on piisavalt motiveeriv, et järgmisel korral kui Su ellu astub soodne kinnisvaratehing, oleksid valmis sellest kinni haarama!

Teise esinejana on kohal Crowdestate-i CEO ja asutaja Loit Linnupõld, kes üritab vastata küsimusele, kas tõesti on juba 100 euroga võimalik kinnisvarasse investeerida ja kas tootlused 30+% aastas on ulmevaldkonda kuuluvad numbrid. Kui Sul on aga kinnisvaraprojekte, mis vajavad investoreid, tasub kohvipausi ajal Loit Linnupõlluga silmast-silma juttu teha.

AKTSIATE teemablokis räägib uue esinejana pikaajaline LHV portfellihaldur ja endine fondijuht Rait Kondor, mis need aktsiad üldse on, kuidas neid analüüsida ja kuidas aktsiatesse investeerida. Rait Kondoril on aktsiaturgudel 14-aastane kogemus ning ta on töötanud LHV Pangas portfellihalduri ja fondijuhina üheksa aastat. Keda teema rohkem huvitab, siis Rait korraldab ka jätkukoolitusi ja ilmselt on temalt võimalik aktsiatesse investeerimise õppimiseks ka eratunde võtta.

LAENUDE ANDMISE teemablokis on taaskord kohal Bondora esindaja ja RahaFoorumi eestvedaja Taavi Pertman. Kas teadsid, et Bondora on oma investoritele intresse välja maksnud enam kui 2,9 miljonit eurot? Kas ja kuidas ka ise sellest osa saada ja mis nippe peaks Bondorasse investeerimisel kasutama – sellest kõigest tuleb Taavi Pertmaniga juttu.

Teise esinejana räägib Jaak Roosaare (ehk siis mina ise 😉 ) oma seiklustest laenude andmise maailmas. Olen viimaste aastate jooksul sujuvalt liikunud aktsiakauplemisest hoopis laenuandmise juurde. Juttu tuleb hüpoteeklaenudest, avalikult mitte-kaubeldavate ettevõtete võlakirjadest, eraisiku käendusel laenu andmisest ja kõigest muust teema juurde kuuluvast. Lisaks headele tehingutele käime läbi ka “õhku lennanud” laenutehingud, et Sinul oleks võimalik selliseid vigasid tulevikus vältida.

Kõige olulisem investeerimistarkus ei ole 28. septembril aga sugugi mitte laval, vaid hoopis saalis laudade taga! Kevadel toimunud koolituse juures meeldis osalejatele kõige rohkem just võimalus veeta päev koos sarnaselt mõtlevate inimestega, küsida küsimusi ja ühiselt arutleda esineja poolt tõstatatud teemadel. Oleme seda arvestanud ka käesoleva koolituse puhul ning taaskord toimub koolitus nii, et osalejad on aktiivselt protsessi kaasatud, istume 8-10 liikmelistes laudkondades ja piisavalt on aega ning võimalusi üks-teiselt õppida ja uusi tutvusi saada.

Kõik osalejad saavad seekord koju kaasa ka põhjalikud koolitusmaterjalid ja juhendid, et leida endale sobiv varaklass ja investeerimisega algust teha. Koolitus toimub 28. septembril algusega kell 9:30 Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses (Viru Väljak 4). Lõpetame hiljemalt 20.00.

Koolituse maksumus on €149, kuid kuni 12. septembrini on võimalik registreeruda sooduhinnaga €99!

Broneeri 28. september ära ja investeeri see päev iseenda ja oma pere paremasse finantstulevikku. Pooled kohad on juba läinud – tegutse kiirelt!

Pane ennast kirja SIIN. Vaata ka meie koolituse lehte FB-s!

Koolitus_FB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *