Üks parimaid raamatuid rahalise vabaduse saavutamisest

posted in: Investeerimine, Raamat | 2

Retire_Early_Cover2-475x387Lugesin hiljuti Robert ja Robin Charltoni poolt kirjutatud raamatut “How To Retire Early: Your Guide to Getting Rich Slowly and Retiring on Less“.

Superäge raamat – lihtne lugeda, motiveeriv ja paneb mõtlema, et miks rohkem inimesi seda teekonda ette ei võta. Sisuliselt kirjutavad nad raamatus üksikasjalikult lahti kuidas 10 aastaga on keskmise palgaga võimalik piisavalt raha säästa, et saada oravarattast välja ja saavutada rahaline vabadus. Carltonid peavad ka blogi oma finantsvabadusest ja reisidest. Peaks olema kohustuslik kirjandus kõigile, kes töö juures kella vaatavad ja unistavad, et kunagi saaks labida nurka visata ja seljakott seljas maailma vallutama minna.

2 Responses

  1. Kaido

    Kas seda raamatud ka eestis kuskil osta saab? Hetkel ei leidnud netipoodidest…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *