Rattahooaeg on avatud!

posted in: Personaalne, Üldine | 3

SF-33133fb1d560fdb27f5929e036399987Kuigi õues on veel parajad koerailmad, on Estonian Cup maastikurattasari alanud ja esimene etapp Mulgimaal peetud. Pean tunnistama, et sõites Viljandi suunas tekkis korraks lausa tunne, et keeraks otsa ringi – väljas sadas laia lund ja jube palju muid asju oli ka teha. Aga samas tekkis ka sportlik huvi, et kuidas ikkagi on vihmas, lörtsis ja mudas 62 kilomeetrit oma uue rattaga möllata.

Tegelikult oli päris tore. Alustasin vist liiga hoogselt, sest poole raja peal Holstre-Polli mägedes oli mu vasak jalg krampis ja sealt alates hakkas “survival mode” – soola ja hapukurgi toel ja vaiksemas tempos sai siiski lõpuni välja veetud. Kohe pärast finishisse jõudmist tuli korraks lausa päikegi välja 😉

Järgmine etapp ootab rattureid 18. mail Kõrvemaal. Pärast seda on meil plaanis koos Märdi ja Suleviga 23-25 mail läbida 370 kilomeetrine Eesti matkatee.

Vaadates esimese etapi tulemust on mul siiras usk, et jõuan hooaja kokkuvõttes 500 parema sekka – Kõrvemaal on Leguar Capital tiim juba täies koosseisus kohal ja loodetavasti pole ka vaja krampidega maadelda.

3 Responses

  1. Vaido

    Käisin ise ka seal ja sinna sõites(Tallinnast) oli sama tunne, no mida kuradit ma sinna -1 ja lumesajuga lähen 🙂 Õnneks see tunne ja külm kadus peale stardipauku ära ja oli väga hea kogemus! Edu!

  2. Reinar Ploom

    Kuidas siis uus Ratas tundus, kas tuli sealt ka mõned sekundid juurde? Kusjuures lähme ka sõbraga seda RMK matkateed sõitma, aga 3 päeva peale sind, kui aega võiksid siia kribada kuidas see oli…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *