Mida kingid sina kooli lõpetajale?

posted in: Heategevus, Raamat, Üldine | 0

RSOKäes on suve algus ja õige pea lõpetavad tuhanded Eesti noored koolipingi nühkimise. Paljud neist astuvad esimest korda teadlikult iseseisvasse ellu, rendivad oma esimese korteri ja võtavad oma esimesed laenud…

Selleks, et aidata noortesse süstida säästmis- ja investeerimispisikut, tasub neile kooli lõpetamiseks kinkida suure lillebuketi asemel hoopis üks õpetlik raamat (kui peab valima, ok on muidugi ka mõlemad kinkida) ;). Julgen siinkohal soojalt soovitada “Rikkaks saamise õpikut”. Tulevased koolinoored saavad selle edaspidi ilmselt sponsorite toel tasuta, kuid sellel kevadel lõpetanud peavad ise hakkama saama.

Sellega seoses ka väike kampaania: nimelt on tänasest kuni 8. juunini võimalik soetada “Rikkaks saamise õpik”-uid ilma postitasuta (15 euro eest saadame selle sulle otse koju, lisaks veel ka autori pühendusega) ja samas saad teha ka veidi head. Nimelt annetan ma iga tellitud raamatu eest 5 eurot Toidupangale. Sõltuvalt kogutud summa suurusest on plaanis soetada suurem (või veidi väiksem) kogus kartulit ja lihakonserve, mis üldiselt Toidupankadesse eriti sageli ei jõua, aga toidulaual kuluks suurtel peredel marjaks ära.

Nii, et kaks kärbest ühe hoobiga – saad toreda kingituse koolilõpetajale ja ühtlasi aitad neid lapsi, kes muidu on harjunud koolis sooja sööki saama, kuid nüüd suvel peavad vähemaga läbi ajama.

Telli raamat siit, loe lähemalt Toidupanga tegevuse kohta siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *