Intervjuud isePankuri investoritega

posted in: Intervjuud, Laenamine | 0

tauri_alasAvastasin Tauri Alase blogist intervjuud erinevate isePankuri ja Omaraha investoritega. Olen varem neid kasutajanimesid laenuandjate hulgas sageli näinud (eriti on silma jäänud kasutaja Morca oma 250 ja 500 euroste pakkumistega) ja kuna olen ka ise inimeselt-inimesele laenamise temaatikas veel küllaltki algaja (olen laene välja andnud umbes pool aastat), siis leidsin enda jaoks nendest intervjuudest päris palju uut ja huvitavat. Loodetavasti Tauri ei pahanda, et need ka siia edasi lingin (meie blogide lugejaskond on ilmselt ka veidi erinev):

Intervjuu Morca-ga

Intervjuu Alderis-ega

Intervjuu Svensson-iga

Intervjuu Petesch-iga

Intervjuu Oosmo-ga

Järeldusena saab öelda, et on võimalik küll ka tänasel päeval teenida 10+% tootlust!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *