Rikkaks Saamise Õpik valmis!

posted in: Investeerimine, Üldine | 1

Rikkaks_Saamise_Opik_tagakaas

Kaua tehtud, kaunikene! Nii võiks kirjeldada äsja trükikojast (aitäh Tallinna Raamatutrükikoda!) saabunud “Rikkaks Saamise Õpik”-ut. Alustasin selle projektiga juba 2008. aastal, esimene trükk sai valmis 2013. aasta kevadel (suhteliselt põlve-peal treitud) ja nüüd siis on lõpuks valmis ka avalikule publikule mõeldud versioon, mis homsest kättesaadav ka Apollo ja Rahva Raamatu poodides (hind on seal küll juurdehindluse tõttu mõnevõrra kõrgem kui siit tellides).

Mida head siis õpiku uuest versioonist leida võiks?

Võrreldes esimese trükiga on sisu umbes kolmandiku jagu rohkem – lisandunud on päris uus peatükk “ettevõtlus” ja intervjuud erinevate “Äripäeva 500 rikkama edetabeli” liikmega. Samuti on täiesti uus peatükk “mets ja põllumaa” ja intervjuu metsainvestoriga. Pikemalt tuleb juttu ka Isepankur.ee ja omaraha.ee teenustest ning korterite üürimisest Airbnb abiga.

Olen lisanud mitmeid uusi reaalselt toimunud tehinguid nii kinnisvaras, laenude andmises kui ka aktsiates. Lisaks on uuendatud ära kõik tootlused, numbrid ja muu kiirelt muutuv info.

Kas esimese trüki omanik peaks uue raamatu ostma? Ma arvan, et see sõltub. Kui Sulle väga meeldis ja tead kedagi, kellele vana raamat edasi kinkida, siis kindlasti. Kui väga ei meeldinud ja eriti midagi uut ei õppinud, siis pigem mitte.

Igaljuhul soovitan “Rikkaks Saamise Õpikut” soojalt Jõulukingiks, 15 euro eest peaks väärtust olema kuhjaga 😉 Telli oma raamat siit!

P.S. Suured tänud Mariale, uus kujundus on vanast vähemalt 10x ilusam!

P.P.S. Kõik 200+ ettetellijat, hakkan homsest jõudumööda raamatuid posti panema, samuti saab neid kätte Lauteri 5 kontorist.

RSO

  1. Heiki Koppelmann

    Väga hea raamat, soovitan kõigile, kellel on huvi investeerimisega algust teha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *