Eestis igal lapsel kõht täis!

posted in: Heategevus, Üldine | 0

toidupankJõulude ajal toidulauas ägisedes on vahel raske ette kujutada, et isegi Eesti suguses väikeriigis elab sadu (ja ehk isegi tuhandeid) inimesi ja eriti lapsi, kes 1. maailma probleemide asemel (kuidas hoolimata täis kõhust veel üks piparkook sisse mahutada) tegelevad küsimusega, kuidas igal õhtul vältida tühja kõhuga magama minemist.

Minu arvamusel peaks selle probleemi lahendamine olema puhas logistiline väljakutse – ja Toidupank on üks tugevamaid ja paremini korraldatud organisatsioone, et seda probleemi lahendada.

Olen mõtisklenud, et mis on teemad, mis mulle heategevuses korda lähevad. Lapsed ja vaesus on kindlasti üks neist. Teine on ehk laulva revolutsiooni põlvkonna paljunemise probleem (see on tegelikult Eesti tuleviku jaoks üks kõige olulisemaid küsimusi). Igatähes on väga tore, et ETV on tänavu võtnud kätte ja teinud Toidupanga aitamise eriti lihtsaks!

Aita sinagi:

Helistades numbril:
900 7701, annetate 2 eurot;
900 7702, annetate 5 eurot ja
900 7703, annetate 25 eurot.

Vaata lähemalt siit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *