Raamatu trükiversioon lõpuks valmis!

posted in: Personaalne, Üldine | 1

triipkoodPean kõikide “Rikkaks Saamise Õpiku” ettetellijate ees vabandama. Olin lubanud, et hiljemalt novembri keskpaigas on trükisoe raamat poodides saadaval. Aga nagu suurte projektide puhul ikka, kipub aeg kuluma käest kiiremini kui plaanitud. Novembri keskpaik on käes, aga raamatut veel pole. Põhjuseid mitu – olen ise veidi haige olnud, abikaasal on tööl kiired ajad ja seekord ei tahaks, et raamatusse vigu sisse jääks (oleme kolm korda teinud veaotsimist, lugedes terve raamatu sõna-sõnalt läbi). 

Aga mul on lõpuks ka häid uudiseid. Eile hilisõhtul sai lõplik trükifail lukku ja esmaspäeval läheb see Tallinna Raamatutrükikoja kätte. Siis on pall nende käes ja kohe kui füüsilised raamatud minu kätte jõuavad, annan kõigile teada ja panen tellijatele raamatud posti!

Nii, et Jõuluvanale kingikotti peaksid kõik raamatud õigel ajal kohale jõudma!

P.S. Aitäh ka kõikidele ettetellijatele, huvi on isegi suurem kui esimese trüki puhul ja enam kui 120 inimest on endale raamatu juba ette broneerinud!

Kui Sina veel ei ole, siis tee seda siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *