Investeerime binaarsetesse optsioonidesse!

posted in: Üldine | 2

Mingil kummalisel põhjusel olen ma saanud paari päeva jooksul mitmetelt FB-i tuttavatelt kirju, kus nad küsivad minu arvamust binaarsetesse optsioonidesse investeerimise kohta. Pole senini vaevunud seda lähemalt uurima aga kui järjekordne e-mail saabus:

“Viimasel ajal olen üha rohkem kuulnud binaarsedest optsioonidest. Uurisin ka Ranoli arvamust aga tema seda väga heaks ei kiitnud, mainis 90-95% juhtudest kukutakse läbi. Tahtsin sinult kui investeerimisgurult ka natuke nõu saada, et mida sina arvad sellisest investeerimisest? On see väga risky ja miks? Hullult lahe oleks isegi, kui sa viitsiks mingi väikese ülevaate sellest oma blogise kirjutada.”

siis otsustasin veidi lähemalt uurida. Kõige parem info selle kohta on kättesaadav lehelt pealkirjaga “Kuidas ma teenisin endale välja korteri Barcelonas“. Kes aga ihkab teaduslikumat seletust, siis on abiks wikipedia.

Kui nüüd keegi veel minult küsib, kas tasub binaarsetesse optsioonidesse investeerida, siis vastus on, et kindlasti tasub. Seda siis juhul kui investeerimise all peetakse silmas oma on-line kasiino asutamist. Tegemist on ju puhtakujulise hasartmänguga aga vastavaid makse tasuma ei pea! Kui aga investeerimise all peetakse silmas nendesse panustamist, siis ma ise valiksin pigem Olympicu toetamise – osa Sinu rahast jääks Eesti majandusse ja lisaks saab kogutud hasartmängumaksuga edendada Eesti sporti. Lisaks saavad minusugused aktsionärid ka dividendi 😉

Ja lõpetuseks pakun välja ka oma binaarsetele optsioonidel põhineva investeerimisvõimaluse. Viskame kulli ja kirja. Kui Sa panustad õigesti, siis maksan Sulle tootluseks koguni 75% intressi. Kui kaotasid, siis ilmselt läks seekord trendijoone lugemine valesti, aga pole hullu! Kui pidevalt näiteks kullile panustad järjest kasvavate panustega, siis mingi hetk ju võidad kindlasti!

P.S. Ei suutnud ennast tagasi hoida ja tegin väikese reklaamplakati ka oma binaarsetele optsioonidele – “Kui mina seda suudan, siis suudad ka $INA!!!

binary_options

2 Responses

  1. oik

    “Tulemus:1 – kui kulla hind on päeva lõpul kõrgem kui tehingu tegemise hetkel, saab investor 180 eurot.0 – kui kulla hind on madalam, makstakse investorile tagasi 15 eurot (kui investor valis ohutu tehingu võimaluse)

    Matemaatiliselt on täiesti jabur riskida 85 euroga, et võita 80 eurot, kui tõenäosus on 50:50
    Neid teisi näiteid wikist uurides jõudsin samale järeldusele. Pealegi tuleb tõsiselt arvestada counterparty riskiga, kus maakleri kaudu jääd oma klotsist üldse ilma. Kes ikka tõsiselt asja võtta tahab, vaadaku aktsiaid, optsioone, futuure jms. mingi viisakama maakleri juures (IB, TD ameritrade jne)

  2. Kalev Põldsam

    Tere. Fasapay- ga liitumisega ei saa hakkama. Ayrex on sihikul. Abi oleks oodatud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *