Aktsiakoolitus 15. detsembril

posted in: Investeerimine, Üldine | 0

koolitusKes ikka endale reklaami teeb, kui ise ei tee 😉 TĂ€na ongi selline enesereklaami rubriik, nimelt korraldan ma koos Kiyosaki maaletoojaga Peeter PĂ€rteliga koolitust “Aktsiate baaskoolitus”. Toimub see 15. detsembril Tallinnas, Viru Konverentsikeskuses.

Kes varem on Peeter PĂ€rteli poolt korraldatud koolitustel osalenud, see teab, et ega see lihtne ĂŒritus olema ei saa 😉 TĂ”mbame pĂŒhapĂ€eval kella 21-22-ni vĂ€lja, igaĂŒks peab ise olema valmis aktiivselt kaasa rÀÀkima ja loengut kui sellist ei tule. Minu enda jaoks on see ka paras vĂ€ljakutse, sest seekord ĂŒritan loobuda “75-powerpointi-slaidi-ja-veidi-juttu-juurde” tĂŒĂŒpi esinemisest. VĂ€ljakutse on rÀÀkida ĂŒldse ilma Powerpointi kasutamata…

Nii, et kui teema huvitab, siis tasub lĂ€hemalt jĂ€rgi vaadata ja ehk ka osaleda. Soodushinnaga piletid on saadaval 1. detsembrini (79 eur) ja ma usun, et selle raha teenid kĂŒll saadud kogemuse (ja uute tuttavate) abil tagasi.

Tegelikult olekski tore, kui koolitusel oleks vÔimalikult palju ise asjas sees olevaid investoreid. Eelmine kord kui ma osalesin Peetri poolt korraldatud kinnisvara koolitusel, siis oligi kÔige kasulikum tegelikult lauakaaslaste poolt jagatud kogemused ja nÀited. Loodame sama pakkuda ka seekord!

Vaata lÀhemalt ja registreeru siin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *