Aktsiakoolitus 15. detsembril

posted in: Investeerimine, Üldine | 0

koolitusKes ikka endale reklaami teeb, kui ise ei tee 😉 Täna ongi selline enesereklaami rubriik, nimelt korraldan ma koos Kiyosaki maaletoojaga Peeter Pärteliga koolitust “Aktsiate baaskoolitus”. Toimub see 15. detsembril Tallinnas, Viru Konverentsikeskuses.

Kes varem on Peeter Pärteli poolt korraldatud koolitustel osalenud, see teab, et ega see lihtne üritus olema ei saa 😉 Tõmbame pühapäeval kella 21-22-ni välja, igaüks peab ise olema valmis aktiivselt kaasa rääkima ja loengut kui sellist ei tule. Minu enda jaoks on see ka paras väljakutse, sest seekord üritan loobuda “75-powerpointi-slaidi-ja-veidi-juttu-juurde” tüüpi esinemisest. Väljakutse on rääkida üldse ilma Powerpointi kasutamata…

Nii, et kui teema huvitab, siis tasub lähemalt järgi vaadata ja ehk ka osaleda. Soodushinnaga piletid on saadaval 1. detsembrini (79 eur) ja ma usun, et selle raha teenid küll saadud kogemuse (ja uute tuttavate) abil tagasi.

Tegelikult olekski tore, kui koolitusel oleks võimalikult palju ise asjas sees olevaid investoreid. Eelmine kord kui ma osalesin Peetri poolt korraldatud kinnisvara koolitusel, siis oligi kõige kasulikum tegelikult lauakaaslaste poolt jagatud kogemused ja näited. Loodame sama pakkuda ka seekord!

Vaata lähemalt ja registreeru siin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *