Aidake õpiku 2. trükki paremaks teha!

posted in: Personaalne, Üldine | 4

RikkaksSaamiseOpik_KAASKõige pealt tahaksin tänada kõiki lugejaid, kes on võtnud vaevaks “Rikkaks Saamise Õpiku” endale muretseda ja selle läbi lugeda. Senini olen saanud päris positiivset tagasisidet (ilmselt keegi ei tahtnud halbu asju näkku öelda ;). Plaanis on sügisel anda välja teine ja täiendatud trükk, seekord “päris” raamatuna (see tähendab siis ISBN koodiga). Sellega seoses oleks mul aga kõikidele blogi lugejatele väike palve (tegelikult päris mitu):

  1. Kes on raamatu läbi lugenud, siis oleks tänulik tagasiside eest – mis meeldis, mis mitte, mis võiks olemata olla, millest võiks rohkem juttu olla, mis on puudu…
  2. Kui keegi lugejatest on võtnud vaevaks teha läbi mõni praktiline harjutus, siis ootaks selle kohta kokkuvõtet (kuidas toimis, kas oli kerge-raske jne).
  3. Kogun uude trükki näiteid erinevatest perede kuu kuluülevaadetest (ehk siis kuhu raha on kuu jooksul kulunud). Kui Sa oled pidanud kuu lõikes arvestust kulude üle, siis oleksin tänulik, kui minuga jagaksid (see info jääb anonüümseks). Eriti tore, kui tegu oleks 2013. aasta juulikuuga – siis saaks võrrelda kuidas erinevad pered samal kuul raha kulutasid. Seda infot ootaksin samuti e-mailile.
  4. Kui kellelgi on põnevaid kogemusi/lugusid seoses investeeringutega (laenud, aktsiad, kinnisvara), oleksin väga huvitatud (juhul kui neid raamatus kasutaks, siis küsiks enne autorilt luba ja vajadusel anonüümselt).

Ootan tagasisidet oma e-mailile roosaare@gmail.com

Suured tänud kõikidele vastajatele juba ette!

PS. Kajastan uues trükis põhjalikumalt ka peer-to-peer laenamist (isepankur ja omaraha) ning AirBnB-s korterite välja üürimist. Kui keegi on nendes tegevustes kogemustega, siis ehk võin paari küsimusega pöörduda…

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *