Dave Ramsey show Nashvilles

posted in: Üldine | 0

ramsey_showViibin juunis Nashvilles ja lisaks Southwesternile asub siin ka kuulus USA raadiosaate juht ja finantsnõustaja Dave Ramsey. Olen oma blogis temast varem ka kirjutanud, kuid eile oli meil võimalus käia Dave showd live-s vaatamas. Lisaks Dave enda nägemisele tahtsime järele proovida ka raadios paljukiidetud tasuta kohvi ja küpsised 😉

Dave-i kontor asub suures majas, millel uhke nimi: Financial Peace Plaza. Kohe uksest sisenedes vaatas meile vastu ameerika perekond (näha ka pildil), kes olid kohale sõitnud Indianast, et Dave saates teha debt-free scream – ehk siis karjuda otse-eetris enam kui kuuele miljonile kuulajale, et nad on lõpuks võlast vabad. Reklaamipausi ajal käis Dave oma stuudiost väljas autogramme andmas ja peredega pildistamas. Leppisime kokku, et sügisel astume uuesti läbi ja (kui kõik võlad makstud), siis saame endale kõige kaugemalt kohale tulnud võlavabakarjuja tiitli (senini on rekordiomanik Hawaii pere).

Eelmine põnev koht, kus USA-s ära sai käidud, oli teleshowst kuulus Pawn Shop Las Vegases. Nüüd siis Dave Ramsey show. Järgmiseks on mul plaanis külastada Wal-Marti esimest poodi ja muuseumi Rogers, Arkansases ja loodetavasti järgmisel kevadel Warren Buffetti aktsionäride koosolekut Omaha, Nebraskas.  

P.S. Eile laekusid ka Tallinna Vee dividendid, mis ma re-investeerisin uute aktsiate ostmiseks.

ramsey_show2ramsey_show3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *