Tallinna Vesi voolab rõõmsalt kohtuvõidu poole

posted in: Kinnisvara | 0

tveat meetingTäna toimus AS Tallinna Vesi aktsionäride koosolek, kus muuseas sai proovitud uut elektroonilist hääletussüsteemi (väga mugav ja kiire!), kuulata hallipäiste pensionäride kurje sõnavõtte IRL-i aadressil (“see IRA on üks silmakirjalike valetajate kamp!”), kinnitada dividendiks 0,87 eurot, valitud uueks nõukogu liikmeks Allar Jõks (juhatuse esimees vaatas oma sõnavõtus Jõksile sügavalt silma ja mainis: “I believe in the highest ethics of Estonian legal system”) ja kuulata juhatuse esimehe Ian Plenderleithi võidurõõmsat kõnet, kuidas konkurentsiamet on taganemas ja Tallinna Vee võit silmapiiril. Minu arusaama kohaselt on nüüd Tallinna Vee jaoks kõige negatiivsem stsenaarium umbes 40 miljoni euro kaotus, mis nõutakse siis sisse Eesti Vabariigilt. Positiivse tulemi korral on aga Tallinna Veel võimalus hinda tõsta enam kui 12% ja nõuda samuti Vabariigilt välja saamata jäänud tulu ca. 40 miljoni euro eest. Nii et win-win!

P.S. Juustu-hakklihakorvikesed olid erakordselt maitsvad ja aastaraamat traditsiooniliselt ilus ja kallis.

P.P.S. Nahkvestiga mees puudus kahjuks koosolekult…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *