Tore film Grindeksist

posted in: Üldine | 3

Grindeks on üks Baltikumi juhtivaid farmaatsiatööstusi ja ilmselt üks odavamaid aktsiaid, mida kohalikult börsilt osta saab (ja Müügiguru portfellist leida võib). Leidsin ettevõtte kodulehelt toreda filmi, mis tutvustab Grindeksi ajalugu.

Filmi saab näha siit.

3 Responses

 1. Tauri

  Grindeks pole praegu tegelikult teema.

  SAF1R
  Oled selles ka long olnud ning LHV foorumis pajatasid ka kolm sõna selle kohta. Kui kursis sa antud ettevõtte käekäiguga üldse oled? Lihtsalt kolm numbrit või tead süvitsi ka ettevõtte toodangu, perspektiivide jms kohta?

 2. Tauri

  No selge. Siis ma ilmselt proovin asjadest ise kunagi aru saada sellel rindel. Hind hakkab huvitavaks muutuma mingist hetkest. 🙂

  BTW – kaugel raamat on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *