Raamat läks lõpuks trükki!

posted in: Üldine | 4

RikkaksSaamiseOpik_KAAS

Telli oma raamat juba täna siit!

Lõpuks ometi saab see projekt valmis. Kui ma 2008. aastal raamatu ideega alustasin, tundus mõte tegelikust raamatust täiesti ebareaalne. Kui ma 2012. sügisel otsustasin asja lõpuni viia, tundus, et tegemist on kiire ja “teeme-ruttu-valmis” projektiga. Nüüd siis on selgunud, et tegemist ei olnud kummagagi. Aega ja vaeva läks siia oluliselt rohkem kui oleks ette kujutanud – lisaks unetud ööd Mariale, kes tabeleid joondama pidi. Aga nüüd on raamat reaalsus!

4 Responses

  1. Roosaare

    Esialgne plaan on teha nii, et raamatu saab kätte Tallinnas ja Tartus Southwesterni kontorist (Tallinnas Lauteri 5 ja Tartus Ülikooli 6A). Kes tahab postiga saada, siis ilmselt Post24 ja 3 euri läheb postikuluks juurde. Kohe kui raamatud reaalselt trükist tulnud, annan kõikidele eeltellijatele täpsemalt teada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *