LHV raamatukogu – Eesti parim investeerimiskirjandus!

posted in: Üldine | 0

Minu investeerimisharidus sai alguse Seppo Saario raamatust “100 igihaljast börsivihjet”. Hiljem ülikoolis õppides tudeerisin ma läbi kõik vähegi investeerimisega seotud raamatud, mis EBS-i raamatukogus saadaval olid. Valik oli kahjuks väike ja enne kui ülikool läbi sai, olid ka kõik raamatud loetud.

Tänasel päeval on igal investeerimishuvilisel võimalik aga tasuta lugeda väga suurt valikut inglise keelset investeerimiskirjandust. Abiks on LHV raamatukogu, mis pidevalt täieneb ja pakub Eesti parimat valikut investeerimisalast uudiskirjandust. Lähemalt saad raamatukoguga tutvuda siin. Viimastel andmetel on saada ligi 400 erinevat raamatut, mis tempoga 1 raamat nädalas annaks lugemisvaru enam kui seitsmeks aastaks!

Minu enda viimased kolm raamatut, mis LHV-st laenasin, olid:

  1. Christopher Browne “The Little book of value investing”
  2. Robert Hagstrom “The Warren Buffett way”
  3. Mary Buffett and David Clark “Buffettology”

Raamatukogus on üldse hea valik Warren Buffettiga seotud kirjandust, näiteks ka tema kaks hiljuti ilmunud biograafiat (üks nendest on minu lemmikraamat Alice Schroeder The Snowball: Warren Buffett and the Business of Life). Kellele Warren huvi pakub, siis hiljuti ilmus Bloombergis temast ka hea film.

Lisaks raamatukogule on LHV-l ka väga hea veebilehekülg, kus investoriks õppimisega algust teha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *