Kuidas puhates raha teenida?

posted in: Personaalne | 0

Käesolev postitus tuleb otse Antalyast, Türgist. Oleme hetkel siin töö- ja puhkereisil koos Southwesterni müügijuhtidega. Ilm on ilus, toit on hea ja vesi on soe (meres +26 kraadi). Lisaks on siin hinna sees ka saunade kasutus ja lastele mõeldud lõbustuspark koos autodroomi ja ilmarattaga. Nii, et väga tore on! Aga käesoleva kirjutise mõte on hoopis see, et kas poleks tore, kui puhkamise eest keegi peale maksaks…

Et puhkuselt tulles oleksin ma rahaliselt paremas olukorras kui puhkama minnes. Selleks on kaks väga head võimalust (eeldades, et mingi passiivne sissetuleks on olemas):

  1. Leida endale töökoht, kus saab töö ühendada puhkusega ja Sa ise ei peagi oma puhkuse eest maksma – sellisel juhul on igasugune passiivne sissetulek puhas tulu!
  2. Valida puhkus, kus raha ei kulu –  minna näiteks metsa matkama, vanaisa juurde maale mõtteid mõlgutama jne. Ka odavalt on võimalik väga hästi puhata!

Igatähes on äge saavutada selline olukord, kus puhkusel kulub vähem raha kui samal ajal passiivset sissetulekut sisse tuleb – siis võib muretult puhata, teades et samal ajal muutud ka üha rikkamaks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *