Pane 2.5 miljonit inimest enda heaks tööle!

posted in: Investeerimine | 0

Kuidas Sulle meeldiks omada ettevõtet, mille tooteid müüakse rohkem kui 80 riigis ööpäevaringselt? Sinu heaks töötaks enam kui 2.5 miljonit müügimeest ja -naist, kes kõik lisaks toodete müümisele ka ise tarbivad igapäevaselt Sinu firma poolt pakutavaid tooteid.

Selline võimalus on täiesti olemas ja kättesaadav soodsa hinnaga.

Herbalife alustas tegevust võrkturustusfirmana 1980. aastal, 2002. aastal osteti ettevõte ära erainvestorite grupi poolt ja 2004. aasta detsembris viidi ettevõte aktsiad börsile. Tänaseks on Herbalife kasvanud maailma üheks juhtivaks  toidulisandeid müüvaks ettevõtteks enam kui 2,5 miljonit edasimüüjaga rohkem kui 80 riigis. Ettevõte käive ulatus 2011. aastal 3,5 miljardi dollarini (kui ettevõte aastal 2004 börsil noteeriti, oli firma aastakäive 1,3 miljardit).

Viimastel aastatel on ettevõte käive kiiresti kasvanud ja seda suuresti tänu klubidele, kus tooteid on võimalik proovida ja osta väikestes kogustes. Ettevõte alustas 2007. aastal dividendide maksmist ja on neid jõudsalt tõstnud. Samuti on firma agressiivne oma aktsiate tagasi ostja. Ettevõtte dividenditootlus oli 2012. aasta 25. septembri seisuga 2,6%.

Olen ise läbi Müügiguru OÜ investeerinud Herbalife-i aktsiasse alates 2012. aasta maist, kui aktsia kukkus kolme päevaga enam kui 70 dollari pealt 46 dollari tasemele. Põhjuseks kahtlustused, et ehk on tegemist püramiidskeemiga (kahtluseid õhutasid tuntud lühikeseks müüja David Einhorni küsimused ettevõtte konverentskõnel).

Ettevõte ise reageeris aktsia langusele agresiivselt, ostes tagasi enam kui 500 miljonit dollari eest aktsiaid ja kuulutades 30. juulil välja uue, 1 miljardi dollari suuruse tagasiostuprogrammi. 25. septembri seisuga on ettevõtte turuväärtus vaid veidi suurem kui 5 miljardit dollarit, nii et aktsiate tagasiostul on päris suur mõju.

Lähemalt saab ettevõttega tutvuda aadressil: http://ir.herbalife.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *