Üürikorterid sügiseks valmis

posted in: Kinnisvara, Personaalne | 7

stroomi_aug1Täna on siis see päev kui ma esimest korda nägin ka oma silmaga meie selle aasta ühte suurimat kinnisvaraostu – Stroomi Residentse. Olin väga meeldivalt üllatunud – padujoodikute ja narkomaanide asemel nägin hoopis maja ümber jalutamas beebidega noori emasid ja käterätid-õlal suvitajaid. Lisaks rannalähedusele oli tore üllatus suure kaubanduskeskuse valmimine 100 meetri kaugusel ja bussipeatuse olemasolu kohe maja kõrval (numbrid 3 ja 40 viivad otse kesklinna). Nii, et asukohta poolest väga hea ost. Räägime veidi majast endast ja korteritest ka. Siin võttis natuke jahedaks, sest Kallet oodates piilusin esimese korruse mõnesse korterisse ka sisse – tegemist oli ikka väga musta karbiga 😉 Aga noh, eks remondimehed teevad imet! Kui majja sisse läksime, siis fuajee nägi küll väga ilus välja, täpselt nagu reklaampiltidel lubatud (loodame, et ta selliseks ka jääb – majas saab olema välisuks lukus ja esialgu ka ilmselt valvuritädi). Stroomi_aug2Läksime siis teisele korrusele, kus enamik Wolfpacki kortereid asub. Koridorid nägid välja väga ilusad, kõik uksed olid ära vahetatud. Muidugi oli kõik veel tolmu ja ehitusjäätmeid täis, sest ametlikult pole maja veel valmis ja üleandmine toimub alles nädala pärast. Stroomi_aug4Piilusin sisse ka mõnesse korterisse. Ütleme nii, et oli nii tugevat remonti vajavaid kui ka täiesti kobedaid ja elamiskõlbulikke kortereid. Eks me nüüd üritame kõik kiiresti korda saada, et sügiseseks tipphooajaks valmis olla. Stroomi_aug3Juurde tuleb ehitada veel kööginurgad ja aknad tahavad vahetamist, kuid üldiselt on olukord ilus. Nii, et kes endale uueks kooliaastaks Tallinnasse soodsalt elamist otsib, siis võtke ühendust roosaare ÄTT gmail.com ja broneerige ära. Saada on peamiselt 12 ruuduseid, kuid ka paar 16 ruudust korterit. Hinnad algavad kusagilt 150-200 eurost kuus ja kõigi eelduste kohaselt saavad kommukad ka päris väiksed olema.

Renoveeritud korteri üürikuulutus nüüd ka City24-s üleval!

7 Responses

  1. Kristi

    Põhja-Tallinn üldiselt on ikka väga palju muutunud viimase paari aastaga, kinnisvarainvesteeringute jaoks kindlasti hea koht. Eriti on muutunud noorte perede koha pealt – kuna töötan koolis siis on päris hästi näha kuidas 1. klassi sisse astujate arv on väga mitu aastat korralikult kasvanud piirkonnas.

  2. Timo

    Pakun, et 150 võib seal isegi vähe olla, väiksema toa eest võiks vabalt rohkem küsida (vähemalt 180+eur?)Iseasi kui suur hulk korterid korraga üürile paisata siis on väike ale kasuks. Huvitav oleks teada mis seal kõrvalkulud olema saavad.

    • Roosaare

      Seal on juriidiliselt tegemist ärimaa ja külaliskorteritega. See on ka üks selle projekti eeliseid, et sellist kortermaja ei lubataks Tallinnasse nullist ehitada, sest linnaplaneerijad eelistavad suuri kortereid, andmata aru, et üüriturul on tegelikult nõudlus just ökonoomsete väikeste pindade järele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *