“Rikkaks saamise õpik praktikasse” koolitus

RSO

Tänaseks on enam kui 2000 “Rikkaks saamise õpik”-ut endale omaniku leidnud ja täna Raivo Heina eestvedamisele on plaanis tasuta raamatuga varustada ka kõik abituriendid.

Olen saanud väga palju positiivset tagasisidet ja mitmed inimesed on kirjutanud, et neil on tekkinud tõsine plaan töötada oma rahalise vabaduse nimel. Isegi 50% klubi on saanud juurde nii mõnegi uue liikme (populaarne on esmalt liituda ka 30% alternatiivklubiga).

Olen vahepeal osalenud ka päris mitmel koolitusel ja tundub, et inimeste huvi investeerimise vastu on järjest kasvamas. Nii otsustasimegi ellu viia ammuse plaani – tuua ühele koolitusele kokku kõikides erinevates varaklassides edukalt tegutsevad praktikud.

20. aprillil (pühapäeval) toimub Tallinnas, Viru Hotelli konverentsikeskuses intensiivne koolitus nimega “Rikkaks saamise õpik praktikasse!”. Ootame koolitusele inimesi, kellel on tänu säästmisharjumusele tekkinud vaba rahavoog, mida on võimalik investeerida. Samuti on oodatud inimesed, kellel on häid ideid, aga puudu kapitalist. Lisaks lavalt jagatavatele teadmisele on see hea koht, kus oma idee ja kellegi teise raha kokku viia (ehk siis hea võimalus leida ja arendada uusi tutvusi).

Kui Sul pole ei kapitali ega ka ideid, siis ilmselt pole mõtet osaleda. Meie eesmärk 20. aprillil ei ole teha motivatsioonikoolitust, kuidas raha säästa, vaid teadmiste ja praktiliste näidete jagamise koolitust, kuidas erinevates varaklassides teenida 10+% aastatootlust.

Lisaks minule endale (räägin eraisiku dividendiportfelli loomisest) on laval Kalle Aron, kes räägib kuidas paari aastaga ehitada nullist üles 5 üürikorterist koosnev kinnisvaraporfell ja kuidas sealt edasi liikuda üürimajani. Kohal on isePankuri (nüüd siis tuntud kui Bondora) esindaja Karl Anton, kes tutvustab sealse laenukeskkonna parimaid praktikaid ja kuidas oma tootlust Bondora keskkonnas tõsta. Hüpoteeklaene ja laenude kaasamist tutvustab Toomas Mardi, kes on ise edukas kinnisvarainvestor (mitmed tema tehingud on mainitud ka “Rikkaks saamise õpikus”). Ranol Kaseväli räägib kõige seksikamal teemal – kuidas aktsiatega edukalt kaubelda (Ranol keerutab USA aktsiaturgudel sadu tuhandeid dollareid). Meelis Liivak LHV Pangast räägib, kuidas pangast ärilaenu saada ja mida pank vaatab laenude väljastamisel. Pille-Riin Aasa PR Fashion Room-ist räägib, kuidas oma hobist ja kirest teha edukas online-äri ja kuidas blogimisega passiivset tulu teenida (lisaks lubas Pille-Riin jagada naissoost osalejatele häid moenippe) 😉

Nii, et broneerige 20. aprill ära – alustame 9.40 ja lõpetame kusagil 8 õhtul…

Piletite hinnad on järgmised (hindadele ei lisandu käibemaks):
Tavahind – 199 eurot
Soodushind kuni 1. aprillini – 149 eurot
Kõikidele “Rikkaks saamise õpiku” ettetellijatele on soodushinnaks 99 eurot
Aktiivsetele Southwesterni tudengitele on soodushinnaks 79 eurot (saadaval vaid 30 kohta!)

Piletihinnas sisalduvad koolitusmaterjalid ja kohvipausid. Lisaks saavad kõik osalejad sooduskupongi lõunarestorani Daily Special kus on võimalik soodsalt ja tervislikult keha kinnitada.

Registreeru siin: http://goo.gl/93qg6P

PANE TÄHELE! 15. aprilli seisuga on koolituse 100 kohta välja müüdud! Kui tahad siiski väga osaleda, võid ennast kirja panna ja juhul kui keegi ära kukub, anname sulle reedeks teada!

9 Responses

  1. Tauri

    Eestlaslikult vinguksin kuupäeva osas. Tegu on paraku pika nädalavahetusega, mis viib paljud (k.a. minu) Tallinnast vanematekoju ära, mistõttu huvitatutel tuleb teha tõsiselt raske valik: pere või rahateemad. 🙁

  2. Haasma

    Kui sul on korralik passiivne sissetuleks, siis on ka rohkem aega pere jaoks. See ongi ju kogu idee. Õigus?

  3. Roosaare

    Jah, ega vaba nädalavahetust on kahjuks väga raske leida ja nädala sees käivad paljud tulevased rahaliselt vabad inimesed hetkel veel tööl… 😉 Meie omalt poolt üritame anda parima, et need, kes otsustavad siiski kohale tulla, jääksid nii esinejate kui ka osalejatega väga rahule!

  4. Tarvo

    Tere Jaak,

    vapustav mõte ja ma olen seda ka juba oodanud. Hea sünnipäeva kink iseendale 🙂
    Mis ajani kehtib see hind? -> Kõikidele “Rikkaks saamise õpiku” ettetellijatele on soodushinnaks 99 eurot

  5. Merike

    Tere,
    Mul on ka väga kahju, et ei sa sellele koolitusele tulla. Kas tuleb veel koolitusi, paneks ennast aegsasti kirja 🙂 Raamat on juba poolepeal ja huvi on suur 🙂

  6. Kaido

    Mul raamat ammu läbi. Mõtlen juba teist korda lugema hakata. Tõesti hea raamat. Hetkel loen raamatut “kuidas rikkad rikkaks said ja miks vaesed vaesemaks jäävad” neid kahte raamatut ei saa võrrelda! Hetkel käin ka siin lehel 10x päevas ja ootan märtsi kuu kokkuvõtet laenu sündmustel… Võiks juba tulla 😀
    Sama asi, et kahjuks koosolekule tulla ei saa. Kui suvel midagi toimub, siis vast naisega mõlemad kohal. 🙂

  7. Kristjan

    Tere,

    Kahjuks ei saanud koolitusel osaleda, kuid kas koolitusmaterjale on võimalik endale ka soetada. Väga huvitaks Kalle Aroni ja Toomas Mardi teema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *