ARSÕ praktikas koolitus 5. märtsil

posted in: Koolitus | 8

5. märtsil 2017 toimub RSÕ esimene selle aasta koolitus. Seekord on teemaks aktsiad ja koolitus kannab nime “Aktsiatega rikkaks saamise õpik praktikas”. Eesmärk on anda osalejatele teadmised, tööriistad ja motivatsioon, et soovi korral ehitada ülesse ka endale igavikuline dividendiportfell, mis võimaldab nii varasemat pensionit kui ka varade kogumist järeltulijatele.

Esinejateks on ARSÕ-st tuttavad investorid ja lõviosa ajast jagab teadmisi ja kogemusi Jaak Roosaare ise. “ARSÕ praktikas” on hea koht, kus lisaks teadmistele saada ka uusi tuttavaid ja innustust. Tavapäraselt toimub koolitus laudkondades, mis võimaldab rohkem suhtlust ja üksteiselt õppimist.

Lisaks minule on hetkel esinejatena lukus Kristi Saare, kes räägib indeksfondidesse pikaajaliselt väikeste summadega investeerimisest ja Äripäeva investor Toomas, kes jagab oma kogemusi aktiivsest aktsiavalikust.

Lisaks eelpool mainitud teemadele katame ära ka Balti dividendiaktsiad, IB konto loomise ja selle kaudu investeerimise, välismaised dividendiaktsiad ja Berkshire Hathaway.

Esimesed 50 osalejat saavad pileti soodushinnaga 69 eurot, tavahind on 79 eurot. Hinnas sisalduvad kohvi- ja snäkipausid ning materjalid. Koolitus toimub Tallinnas Viru Hotelli konverentsikeskuses 10-18. Hetkel on meil ca 40 osalejat juba kirjas, nii et soodustusega piletid saavad kohe otsa.

Registreeruda saad siit ja rohkem infot meie FB lehelt.

8 Responses

  1. Jah

    Väga tore ja tubli, et sa vaevud koolitusi teha ja inimesi rahalise rikkuse poole aidata. Siiski, raha on vaid üks tahk inimeseks olemise juures, varju on jäänud sinu suhe naise ja lastega. Kuidas teil läheb, kuidas te ennast perekonnana tunnete, ega sa armukesi ei pea?

    • Jah

      Kui sa juhendad inimesi sinu moodi elama, siis need inimesed tahaksid teada, kuidas sa end sellist elu elades tunned.

  2. Risto

    Issand, mis kommentaarid. Aga tegelikult tahtsin Jaagu käest küsida, et millise vahendiga on parim jälgida balti börsi? Kuulsin äripäev eetris sellist soovitust nagu Seeking Alpha, aga antud keskkonnas balti aktsiaid jälgida ei saa. Ise kasutan excelit, kas on ka mingeid paremaid alternatiive?

  3. roosaare

    Mina ise kasutan OMX kodulehte. 15 min viivitusega aga kõik muu on super.

  4. Risto

    Pidasin silmas pigem seda, kas leidub mingit programmi, mis suudab balti börsil leida automaatselt erinevad suhtarvud, p/a suhted, volatiilsused, tehnilised analüüsid jms

    • roosaare

      Ei usu et oleks, Morningstar pakub balti lehel elementaarseid suhtarve ja maj aruannete analüüsi. Tehnilise analüüsi asemel hoia parem silm peal aktsionäride nimekirja muutustel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *